Arrangementer


Vi ses på Torvet / Ahlgade den 11-11 kl. 10.00Dansk Folkeparti i Holbæk deltog som sædvanlig med en stand på kræmmermarkedet i St. Merløse 25.-27. april 2014
 


 

I anledning af at Fakta får en ny butik i Tølløse tog John Harpøth den 17. oktober 2013 det første spadestik.  Her er hans tale i den anledning:

Første spadestik for Ny Fakta i Tølløse

God eftermiddag Alle sammen

Tusind tak for invitationen, denne dag har jeg glædet mig meget til.

Og hvorfor har jeg glædet mig, jo det har jeg fordi hele optakten og forløbet med lokalplan har taget en drejning som ingen havde forstillet sig, alt er gået galt, og der er ikke andet en sige at der absolut må være mange røde øre endnu, det røde kan umuligt have fortaget sig efter sådan en langstrakt proces.

Hvis nogen skulle være i tvivl om hvem jeg er så er jeg John Harpøth formand for klima & Miljø i Holbæk kommune.

Når det er sagt så er der alt muligt grund til at glæde sig over at Fakta ikke er løbet skrigende væk, vi er glade for at Fakta har holdt ud og har valgt at bygge nyt i Tølløse.

Centerområdet er i rivende udvikling, ny butik her og der, nogen bygger til, andre nyt, i en tid hvor mange invisteringer holdes tilbage til bedre tider, tak fordi i ser optimismen og lyst på fremtiden det kunne mange lære af.

Jeg håber at Butikken her når den står færdig vil kunne tiltrække en masse kunder som til daglig ikke handler her i byen, der er også mange som tidliger har handlet i butikken Fakta og derfor køre til andre byer for at lægge deres indkøb. jeg er også overbevist om at flere butikker på et sted giver synagi,

Jeg glæder mig til at følge byggeriet, endelig sker der noget, vi har alle set frem til opstarten.

Sluttelig vil jeg ønske tillykke, vi glæder os alle til at følge med i tiden fremover, og med ønsket om alt muligt held og lykke.

Tak for ordet.

 

Den 27., 28. og 29. september 2013 var DF i Holbæk i samarbejde med DF Kalundborg med på Kræmmermarkedet i Mørkøv med en stand.  Den var alle tre dage meget velbesøgt.  Vi havde to konkurrencer kørende alle dage - den ene vores sædvanlige "gæt hvor mange bolcher der er i en beholder".  I år havde vi valgt en stor præmie i stedet for flere små, så den heldige vinder af konkurrencen vil få tilsendt et gavekort på kr. 2.000,- til Larsen Kro-ophold.  Vinderen er fundet og underrettet og gavekort er på vej.  Det heldige tal var 478 stk. bolcher, og een vinder gættede på 480 og var dermed nærmest.

Den anden konkurrence var blandt nye indmeldinger i DF. Vi fik en del nye indmeldinger, og blandt dem blev der trukket lod, og en heldig vinder fik sig et billigt kontingent, idet vedkommende efterfølgende fik meddelelse om modtagelse af et gavekort til Larsen Kro-ophold på kr. 2.000,-. Dette er også på vej.

 

 

 

 

Fredag den 30. august var DF i Holbæk på Ahlgade i anledning af aftensalget og natløbet.  Vi præsenterede bl.a.  vores nye plakatsøjle med indbygget TV, hvor vores TV-indslag til biograferne og kandidaternes valgudsagn blev vist.

Dagen efter, lørdag den 31. august var vi til torvedag i Jyderup.  Den 7. september er vi igen i Jyderup i anledning af byfesten.Som sædvanlig blev der uddelt masser af vindmøller og flag

  

 English (auto-detected) » English


 

 
 
 
Dansk Folkeparti Holbæk

Designed By DotcomWebdesign.com