DF nyheder

 

Pia Kjærsgaard og Søren Espersen bytter valgkreds:

 

Christiansborg, fredag den 17. maj 2013

PRESSEMEDDELELSE

Pia Kjærsgaard og Søren Espersen i valgkreds-skift
...
Pia Kjærsgaard vil til det kommende folketingsvalg være at finde på stemmesedlen i Københavns Omegns Storkreds, mens Søren Espersen kommer til at figurere på stemmesedlerne i Sjællands Storkreds.

Søren Espersen har hidtil været valgt til Folketinget i Ballerupkredsen, Københavns Omegns Storkreds, mens Pia Kjærsgaard har været valgt i Kalundborgkredsen, Sjællands Storkreds.
De to markante DF-politikere har således, i god overensstemmelse med valgkredsformændene i Kalundborgkredsen og Ballerupkredsen reelt byttet opstillingskreds. Skiftet vil naturligvis skulle bekræftes i forbindelse med de ordinære opstillingsmøder.

Med skiftet kommer de to DF-politikere i virkeligheden "hjem" til de kredse, hvor de bor. Således forstået, at Pia Kjærsgaard bor i Københavns Omegns Storkreds, hvor hun har været opstillet fra 1997 til 2007, mens Søren Espersen jo har sit hjem i Sjællands Storkreds, og fra begge politikeres side har dette været en helt afgørende årsag til beslutningen, som er truffet for, at de netop - rent fysisk kan være tættere på det vigtige, og ofte meget krævende arbejde i storkredsen.

- Pia og jeg har i et stykke tid helt uformelt talt om dette, hvorefter vi så naturligvis inddrog vore respektive kredsformænd. Vi har været glade for at ideen også, såvel i Ballerupkredsen som i Kalundborgkredsen er blevet godt modtaget, siger Søren Espersen

 

Christiansborg, søndag den 5. maj 2013/LO

 DF: Alarmerende tal kalder på stram udlændingepolitik

Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, er stærkt bekymret over, at helt nye tal viser en eksplosiv udvikling i antallet af asylansøgere og familiesammenførte. Hvis tendensen for årets tre første måneder fortsætter året ud, vil der komme cirka 25 procent flere asylansøgere i 2013 end i 2012. Tendensen tyder desuden ligeledes på en stigning på omkring 25 procent flere tilladelser til familiesammenføring i år i forhold til sidste år.

- Tallene dokumenterer med al tydelighed, at der under den nuværende regering er sket et skred i retningen af en stærkt øget tilstrømning. Der er ingen tvivl om, at denne tilstrømning er et direkte resultat af regeringens lempelige udlændingepolitik, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen opfordrer regeringen til at bremse denne udvikling.

- Dansk Folkeparti står klar, dag og nat, til at forhandle en ny stram asyl- og udlændingepolitik på plads. Regeringen må indse, at en øget tilstrømning er uholdbar og dybt skadelig for Danmark. Umiddelbart ser jeg desværre ingen tegn på, at regeringen vil vende udviklingen, men jeg vil på et samråd bede justitsminister Morten Bødskov (S) om at begrænse tilstrømningen, siger Martin Henriksen.

De seneste tal på udlændingeområdet kan ses ved at trykke her.


Vil

 

 
 
 
Dansk Folkeparti Holbæk

Designed By DotcomWebdesign.com